Γεια σας, είμαι η Ιωάννα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γυρίσω στο όνομα Άννα, Αννούλα, Tzouli (ω, ναι υπάρχει και αυτό).

Ξεκίνησα πολλές φορές να γράφω αυτό το κείμενο για την ταυτότητα και την εικόνα μου μέσα από το www.sugarme.gr. Η αλήθεια είναι ότι το ανέβαλα συνεχώς. Τι να γράψω για μένα; Εγώ γράφω για θέματα που με γεμίζουν, μ’ ευχαριστούν, μ’ απογειώνουν...

Οπότε, αποφάσισα να ρωτήσω αγαπημένους φίλους και συγγενείς πώς θα με χαρακτήριζαν με μία λέξη. Οι χαρακτηρισμοί που μου απέδωσαν είναι: χαρούμενη, χαμογελαστή, αισιόδοξη, αγαπησιάρα και γλυκιά. Και όταν είπα “μα καλά, δεν έχω τίποτα αρνητικό;” μου είπαν πως κάποιες φορές είμαι και... στραβουλίνι! Δεν θα σας αποκαλύψω όμως ποιος μου το είπε.

Ναι, λοιπόν, αποδέχομαι όλους τους τίτλους μου!

Από το 1999 δουλεύω στον χώρο των ΜΜΕ. Η ανάγκη όμως που μ’ έσπρωξε στη δημιουργία του www.sugarme.gr είναι καθαρά προσωπική. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πράγματα και ιδέες που αγαπώ, που μ’ εκφράζουν και μ’ ενδιαφέρουν.

Μου αρέσει να βλέπω τα πάντα με χρώμα (εξ ου και το κίτρινο αυτοκίνητό μου), να ονειροπολώ και να κάνω τα πάντα να δείχνουν πιο φωτεινά.

Αγαπώ τις όμορφες ιστορίες, λατρεύω τις ρομαντικές (και όχι μόνο) ταινίες και μ’ αρέσει να βάζω λίγο glitter στη ζωή των φίλων μου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη θέρμη που δείχνετε τόσο για www.sugarme.gr, όσο και για μένα.

Θα είμαι εδώ αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες, τις ιστορίες και τον προβληματισμό σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!