Ένα κρυάκι το έχει έξω…. και αυτό σημαίνει ότι το φθινόπωρο, αν και καθυστερημένα, έφτασε. Οι περισσότερες από εσας έχετε “κάνει” ντουλάπες, έχετε βγάλει πουλόβερ και ζεστά ρούχα.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το φθινόπωρο στιλιστικά θα είναι συναρπαστικό, κυρίως όσον αφορά τα παλτό και πανωφόρια.

 

Δερμάτινα, tweeds, πανέμορφα μοτίβα θ’ αγκαλιάσουν το κορμί σας και θα σας προσφέρουν τη θαλπωρή που αναζητάτε.. Πέντε είναι οι σημαντικότερες τάσεις για φέτος και σίγουρα μία από αυτές ενδείκνυται για εσάς.

 

Παλτό με ζώνη

Τα super soft coats δεμένα με ζώνη στη μέση αποπλέουν μία σικάτη εμφάνιση, ειδικά όταν αυτά είναι από κασμίρ ή ολόμαλλα. 

 

Tweeds

Τα tweeds επανέρχονται δυναμικά υπό τη ματιά μιας σύγγχρονης αναθεώρησης… Οι οίκοι Balenciaga, Michael Kors, Dries Van Noten και Sacai τα τίμησαν ιδιάιτερα φέτος.

 

 

Λεοπάρ

Το λεοπάρ είναι εδώ και αυτό τον χειμώνα και εάν πετύχετε την τέλεια απόχρωσή του πάνω σας, ένα είναι δεδομένο, ότι θα καταπλήξετε.

 

 

Δέρμα

Η δυναμική των δερμάτινων παλμών της σεζόν είναι τόσο πλούσια και κομψή που θα εκπλαγείτε. Επιλέξτε μία από τις πλούσιες φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματος.

 

Puffer

Κοντά ή ακόμη και σε δερμάτινο στυλ, τα τεράστια… φουσκωτά έχουν μια επανεκκίνηση μεγάλου μεγέθους που αντισταθμίζεται με θηλυκές πινελιές. Τα πρότειναν πολύ οι οίκοι Sacai, Chanel, Versace, R13 και Sportmax.