Η 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς άνοιξε τις πύλες της στις 26 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Μαΐου 2018.

 

Η καρδιά της Άνοιξης χτυπά στο Άλσος Κηφισιάς, σ’ έναν μοναδικό  χώρο με πανύψηλα δέντρα, όπου οι επαγγελματίες της ανθοκομίας στολίζουν τα περίπτερά τους με τα πιο όμορφα άνθη και φυτά.   

 

Σε μια έκταση 20 στρεμμάτων και με τη συμμετοχή 65 ανθοπαραγωγών, η 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σας υποδέχεται με περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων. Οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να σας συμβουλέψουν πώς να φτιάξετε τον κήπο ή τη βεράντα σας, ποια φυτά να επιλέξετε και με ποιον τρόπο να τα περιποιηθείτε. 

 

Δεκάδες εκθέτες και διαφορετικά είδη φυτών είναι στη διάθεση του επισκέπτη πάντα συνοδεία πλούσιου πολιτιστικού, μουσικού και εκπαιδευτικού προγράμματος, με καθημερινές δράσεις και παιχνίδια για παιδιά.

 

Ωράριο λειτουργίας: 10.00 ως 22.00.

Είσοδος: Ελεύθερη από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι. Eξαιρούνται οι καθημερινές ημέρες που είναι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Τιμή εισιτηρίου: 1,50 ευρώ με δυνατότητα εισόδου με το ίδιο εισιτήριο και τις επόμενες ημέρες. 

Δωρεάν είσοδος για:

Άνεργους εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.. 

Παιδιά έως 12 ετών 

Ατομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), με την επίδειξη της ειδικής Ετήσιας Κάρτας Ελεύθερης Μετακίνησης που τους χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.