Αυτό το παγωμένο, κρεμώδες, γλυκό καρπούζι με φυσική γεύση καρύδας είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός φρούτων γι’ αυτό το καλοκαίρι!

 

Συστατικά:

 

2 φλιτζάνια πάγο

1/3 φλιτζανιού κρέμα καρύδας

2 φλιτζάνια παγωμένο καρπούζι

1/4 φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου

Χυμό από ένα lime (προαιρετικά)

 

Οδηγίες:

 

Σ’ ένα μπλέντερ τοποθετήστε τον πάγο και χτυπήστε τον για 2-3 ​​λεπτά ή μέχρι να γίνει σαν χιόνι.

 

Ανακατέψτε την κρέμα καρύδας με τον πάγο. Μοιράστε το μείγμα καρύδας με κουτάλι σε ποτήρια. Τοποθετήστε τα ποτήρια στο ψυγείο για να διατηρούνται δροσερά, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζετε το καρπούζι.

 

Προσθέστε το παγωμένο καρπούζι στο μπλέντερ. Ανακατέψτε το για 2-3 ​​λεπτά και προσθέστε το γάλα αμυγδάλου (ή το γάλα της προτίμησής σας).

 

Μοιράστε το μείγμα καρπουζιού με κουτάλι στα ποτήρια πάνω από την καρύδα.

 

Μπορείτε να τρίψετε και λίγο φρέσκο ​​χυμό λάιμ, αν θέλετε extra γεύση!