Η κρεβατοκάμαρά μας αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής μας. Γι’ αυτό και η διακόσμησή της θα πρέπει να συνάδει με τον χαρακτήρα μας.

 

Αν, λοιπόν, σας αρέσει το μποέμικο στυλ, εμπνευστείτε από τις σημερινές προτάσεις.

Για να πετύχετε μία boho διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα πρέπει να δώσετε έμφαση κυρίως στα λευκά είδη και τα διακοσμητικά αντικείμενα.

 

Χρησιμοποιήστε λινά σεντόνια και κλινοσκεπάσματα, φαρδιές γάζες και… δώστε λίγο αέρα στις διαστάσεις τους. Φροντίστε, δηλαδή, να είναι λίγα εκατοστά μεγαλύτερα για να… τσαλακώνονται και να διπλώνουν ομοιόμορφα.

 

Χρησιμοποιήστε οργανικά στοιχεία

 

Η μποέμ διακόσμηση απαιτεί οργανικά στοιχεία σε υφάσματα και αξεσουάρ. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να διακοσμήσετε το κρεβάτι σας με μαξιλάρια σε floral και πολύχρωμα μοτίβα, ενώ θα μπορούσατε να βάλετε και μικρά χαλάκια με τα ίδια μοτίβα.

 

Πολύχρωμες πινελιές

 

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά χρωμάτων που θα κάνουν το δωμάτιό σας αρκετά φωτεινό. Οι έντονες αποχρώσεις σε πίνακες ζωγραφικής, αμπαζούρ και τα λουλούδια σε βάζο είναι ο απαραίτητος συνέταιρός σας σ’ αυτή την προσπάθεια.