Να μια συνταγή που θ’ αγαπήσετε. Φτιάξτε ροζ λεμονάδα και εντυπωσιάστε τους μικρούς και μεγάλους σας φίλους. Στρώστε ένα όμορφο ανοιξιάτικο σερβίτσιο στον κήπο ή τη βεράντα σας και συνοδέψτε τη ροζ λεμονάδα μ’ ένα υπέροχο γλυκό. Η συνταγή είναι ιδανική και για baby shower. 

Υλικά: 
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 1/2 φλιτζάνια φρέσκο ​χυμό λεμονιού  
  • 4 επιπλέον λεμόνια, κομμένα σε λεπτές φέτες για το γαρνίρισμα
  • 2 φλιτζάνια χυμό cranberry
 
Προετοιμασία
Τοποθετήστε την κρυσταλλική ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό σ’ ένα μέτριο τηγάνι, ώστε να βράσουν σε δυνατή φωτιά. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Στη συνέχεια, βάλτε στο ψυγείο το μίγμα για περίπου 1 ώρα.
Έπειτα, προσθέστε σ’ αυτό το μίγμα τον χυμό λεμονιού, τον χυμό cranberry και 1 1/2 λίτρο νερό. Ανακατέψτε καλά. Βάλτε το στο ψυγείο, ώστε να είστε έτοιμοι να το σερβίρετε στους φίλους σας.
Όταν σερβίρετε τη λεμονάδα, τοποθετήστε τη σε μια όμορφη κανάτα, προσθέστε παγάκια και γαρνίρετε με φέτες λεμονιού.
Αν δεν βρείτε χυμό cranberry, μπορείτε να προσθέσετε λίγη γρενανδίνη.