Τα τέλεια pancakes πρέπει να είναι τραγανά με δαντελωτές άκρες και μαλακά σαν μαξιλάρι στη μέση. Μια πραγματικά καλή τηγανίτα -κατά το ελληνικόν- πρέπει να είναι τόσο ελαφριά και χνουδωτή που να λιώνει στο στόμα σας. Εδώ, λοιπόν, κρύβεται και το μυστικό της.

 

Πολλοί διάσημοι σεφ έχουν πει πως για να πετύχετε τα τέλεια pancakes, πρέπει να προσθέσετε όχι ένα ή δύο, αλλά τρία χτυπημένα ασπράδια αυγών. Στη συνέχεια, τις μαγειρεύετε πολύ σύντομα, πριν τις μεταφέρετε στον φούρνο.