Κάντε τα νύχια σας και πάλι λαμπερά και λευκά μ’ ένα λεμόνι.

Βλέπετε τα νύχια σας να γίνονται κίτρινα όσο περνάει ο καιρός και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Καλύπτετε και πάλι το πρόβλημα με μερικές στρώσεις από το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών και έτσι το ξεχνάτε για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι να φτάσει η στιγμή να τα ξεβάψετε ξανά;

Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και αντιμετωπίστε το αντιαισθητικό κίτρινο ήπια και αποτελεσματικά.

Την επόμενη φορά που θα βγάλετε το βερνίκι, πάρτε μία φέτα λεμόνι και τρίψτε την πάνω στο κάθε νύχι χωριστά. Στη συνέχεια, βάλτε τη φέτα λεμονιού -και κάποιες ακόμη- σ’ ένα μπολ με χλιαρό νερό και αφήστε για λίγο τα χέρια σας μέσα του. Αν δείτε ότι χρειάζεται, μόλις τα βγάλετε επαναλάβετε το τρίψιμο με τη φέτα για μία ακόμη φορά. Τα οξέα του λεμονιού θα νικήσουν τις κιτρινίλες και τα νύχια σας θα λάμψουν ξανά.

Αν μπορείτε, καλό είναι, βέβαια, να απέχετε για λίγο από το βάψιμο, ώστε να ξεκουραστεί λίγο το νύχι και να επανέλθει στην προτέρα υγιή του κατάσταση.

Φροντίστε, από δω και πέρα να βάζετε πάντα βάση για να τα προστατεύει και να μην περνάνε οι χρωστικές μέσα στους πόρους των νυχιών, ώστε ν’ αποφύγετε την επανάληψη του κιτρινίσματος.