Την καρύδα άλλοι τη μισούν και άλλοι τη λατρεύουν. Μήπως όμως οι πρώτοι δεν τη δοκίμασαν με τον σωστό τρόπο; 

 

Η γεύση της καρύδας όταν συνδυαστεί με το αλκοόλ μπορεί ν’ απογειωθεί. Πόσω μάλλον όταν την προσθέσετε σ’ ένα all time classic cocktail, που είναι η margarita. 

 

Υλικά: 

3 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο 

85 ml τεκίλα 

55 ml χυμό ανανά 

55 ml triple sec 

2 κουταλιές της σούπας νιφάδες ινδοκάρυδου 

1 - 1,5 φλιτζάνια γάλα καρύδας 

 

Προετοιμασία:

Σ’ ένα μπλέντερ προσθέστε τον πάγο, το γάλα καρύδας, την τεκίλα, τον χυμό ανανά και το triple sec. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και ομαλό. Βρέξτε το χείλος ενός  ποτηριού margarita και αναποδογυρίστε το πάνω στις νιφάδες ινδοκάρυδου. Στη συνέχεια, ρίξτε το μείγμα στο ποτήρι και σερβίρετε!