Η θερμοκρασία ανέβηκε, το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση για κοκτέιλ είναι στα ύψη. Γι’ αυτό, λοιπόν, η Μαργαρίτα Καρπούζι ενδείκνυται περισσότερο από ποτέ!

Υλικά:

2 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια

30 γραμ. τεκίλα

15 γραμ. triple sec

2 φέτες λάιμ

παγάκια

Προετοιμασία

Τοποθετήστε σ’ ένα μπλέντερ τα δύο φλιτζάνια καρπουζιού και χτυπήστε τα έως ότου γίνουν χυμός. Στη συνέχεια, ρίξτε σ’ ένα σέικερ τον χυμό καρπουζιού, την τεκίλα, το triple sec και τα παγάκια. Πάρτε μία φέτα λάιμ και πιέστε πάνω στο χείλος του ποτηριού. Αμέσως γυρίστε το ποτήρι και βουτήξτε το στη ζάχαρη. Προσθέστε το κοκτέιλ σας και γαρνίρετε με μια φέτα lime.