Τα κοριτσίστικα παιδικά πάρτι πάντα ενθουσιάζουν τους γονείς και ειδικά τις μανούλες. Συνήθως επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και η αγαπημένη μαμά σχεδιάζει από νωρίς ποιους θα καλέσει, ποιες θα είναι οι λιχουδιές που θα προσφέρει, πώς θα διακοσμήσει τον χώρο που θα γίνει το πάρτι. 

 

Όταν, μάλιστα, πρόκειται για γενέθλια, οι ιδέες και οι προτάσεις, που συνοδεύουν τον άκρατο ενθουσιασμό και τη χαρά, μπορούν να είναι πάρα πολλές.

 

Πολλοί προτιμούν ένα θέμα με βάση τον αγαπημένο παιδικό ήρωα της νεαρής δεσποινίδος ή το συνδυάζουν με τα αγαπημένα χρώματα και παιχνίδια της εορτάζουσας.

 

Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε πρώτα είναι πώς θα διαμορφώσετε τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα παιδιά. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λιλιπούτειο μπουφέ με πολλά γλυκά, λεμονάδες, ποπ κορν και finger foods. 

 

Αν έχετε χώρο στο σπίτι σας ή διαθέτετε κήπο, μπορείτε να στήσετε τραπέζια στη σειρά με παιδικά καθίσματα και αφού τον διακοσμήσετε όπως σας αρέσει, να προσφέρετε ένα μαγικό παιδικό δείπνο.

 

Μπορείτε να στολίσετε με άπειρα μπαλόνια στα χρώματα που θέλετε ή να βάλετε κομφετί ή glitter μέσα σ’ αυτά για να λαμπιρίζουν.

 

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ή εάν θέλετε να ράψετε ένα ωραίο τραπεζομάντιλο για το τραπέζι ή τον μπουφέ σας, όπως και για το κάθισμα φαγητού, ειδικά εάν προκειται για πολύ νεαρή μπέμπα.

 

Φυσικά η τούρτα είναι αυτή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, γι’ αυτό φροντίστε να έχει και ωραία γεύση, αλλά και φανταστική εμφάνιση.

 

Εάν θέλετε μία πιο ακραία ιδέα, μπορείτε να κάνετε το πάρτi σε beauty salon for kids. Τα κορίτσια τρελαίνονται να φτιάχνουν νύχια και περιποιήσεις τύπου Barbie. 

 

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες: